De inrichting van de villa's is zeer compleet zoals; 6 bedden, een dubbel toilet, luxe keuken, twee terassen met buitenzit.
De extra luxe uitgevoering bestaat onder andere de volgende aanvullende opties;
 
combi-magnetron oven, afwasmachine, waterkoker, koffiezetter, wasmachine, wasdroger, grote LCD Televisie, dvd speler, radio, ligbad met thermostaatkraan, douche met thermostaatkraan, kinderbed, kinderstoel, etc.
 
Verder heeft u de beschikking over een vaste breedband internet verbinding inclusief WiFi in en rondom de woning!
De vrijstaande woning, Type Zwin, biedt met een living van meer dan 9 meter lengte een aangenaam gevoel van ruimte. Dit gevoel wordt benadrukt door openslaande deuren naar een terras aan twee zijden van de living. De woning heeft een open keuken en een berging die van buitenaf bereikbaar is. De vakantiebungalow is ingericht voor 6 personen en voorzien van alle comfort.
De bungalow heeft een gezellig ingerichte woonkamer met een tegelvloer. De luxe ingerichte keuken is half open en voorzien van combi- magnetron/oven, vaatwasser, etc.
 
Boven zijn 3 ruime slaapkamers met op iedere slaapkamer 2 éénpersoonsbedden voorzien van dekbedden, kussens en molton onderdekens.
 
De badkamer is voorzien van een wastafel een 2e toilet, douche en ligbad. In de hal beneden is het toilet en de trap naar boven.
 
De tuin ligt rondom het huis met aan de achterzijde een groot terras. Er zijn 6 tuinstoelen met een tuintafel. De berging ligt naast het huis. Verder is er voor één auto een privé parkeerplaats aanwezig. Het strand bereikt u lopend binnen 5 minuten, de woning ligt in het standpark direct achter de zeewering.